Cele mai reusite cadouri corporate

Marti, 28 Februarie 2017, ora 11:21
2602 citiri
Cele mai reusite cadouri corporate

(P) De-a lungul dezvoltarii unei relatii de afaceri, exista anumite momente in care trebuie aduci o nota de umanizare, micsorand din strictetea si rigoarea caracteristica acestor tipuri de legaturi.

Pentru asta, apeleaza la oferirea de mici cadouri simbolice, care sa trasmita colegului sau partenerului care urmeaza sa le primeasca, respectul si recunostinta ta.

Buchete de flori pentru partenerele de afaceri si pentru angajate

Orice femeie, indiferent de statutul profesional pe care il are, isi doreste sa fie rasfata din cand in cand cu mici atentii.

Pentru ca tot se apropie luna martie, ale caror zile de 1 si 8 sunt importante pentru doamne si domnisoare, gandes-te sa le surprinzi cu un cadou pe femeile fara de care afacerea ta nu ar fi avut succes.

Partenerele de afaceri si angajatele tale merita sa simta recunostinta ta pentru tot ceea ce fac ca business-ul sa fie profitabil, asa ca ofera-le buchete de flori.

Zambile, ghiocei, lalele si alte flori primavaratice se gasesc extrem de usor si nici nu costa mult, deci, ce mai astepti?

Cosuri corporate, cadouri potrivite pentru orice ocazie

Pentru mentinerea unor relatii profesionale bune, cosurile corporate sunt cele mai recomandate cadouri.

In primul rand, ele pot fi personalizate din punct de vedere al continutului, cu diferite produse specifice unei anumite ocazii.

De exemplu, de Paste alege cosurile pline de bunatati precum cozonac, bomboane, o sticla de vin si orice altceva mai doresti sa adaugi.

La inceput de an, trimite cosuri cadou clientilor pe care ii ai si cu siguranta ca relatiile vor deveni mai personale si mai inchegheate.

Petrecerea firmei, un cadou de tinut minte

Ceva de care sa te bucuri si tu, alaturi de angajati si partenerii cu care faci afaceri este petrecerea firmei.

Fie ca este organizata cu scopul de a marca o etapa importanta din dezvoltarea firmei, fie ca este anuntata spontan, este un prilej bun de socializare si de cunoastere, fapt benefic pentru formarea unui colectiv bazat pe relatii stabile intre colegi.

Pentru ca totul sa fie si mai distractiv, invita unul dintre artistii Global Booking pentru a crea o atmosfera autentica de petrecere.

#magazine online , #Magazine online