Magazinul online al lui Catalin Botezatu va avea o crestere de 40% in decembrie

Luni, 12 Noiembrie 2012, ora 12:01
2997 citiri
Magazinul online al lui Catalin Botezatu va avea o crestere de 40% in decembrie

Reprezentantii magazinului online al lui Catalin Botezatu estimeaza o crestere de 40% a vanzarilor in luna decembrie, declarandu-se multumiti de evolutia vanzarilor din 2012.

"Pentru luna decembrie estimam un varf de vanzari al acestui an. Avem asteptari mari deoarece lansam colectii noi", a declarat Raluca Gherman, expert in comunicare in cadrul cbstore.eu.

Cbstore.eu a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri neta in valoare de 2,82 de milioane de lei si un profit net de 60.000 de lei. Magazinul avea anul trecut peste 50 de salariati.

Cele mai bine vandute produse in 2012 din cadrul magazinului sau online au fost camasile, parfumurile si lenjeria intima.

"In luna noiembrie estimam o crestere a vanzarilor cu 15-20% fata de octombrie, iar in decembrie inca 30-40 % fata de noiembrie".

Magazinul online al lui Catalin Botezatu a inregistrat cele mai mari cresteri in luna aprilie, cu aproape 20% fata de luna similara a anului trecut.

"In celelalte luni cresterea a fost mult mai mica", afirma Raluca Gherman.

In ceea ce priveste platile online, doar 4,44% din valoarea comenzilor online au fost platite cu cardul in acest an, restul comenzilor fiind achitate in sistem ramburs.

Magazinul online al lui Catalin Botezatu are peste 280.000 de like-uri pe Facebook.

"Printre canalele de comunicare online pe care le folosim, Facebook ocupa locul doi in ceea ce priveste rata de conversie produsa", a spus Raluca Gherman.

Motorul de cautare Google este cel mai mare generator de vanzari pentru cbstore.eu.

Cel mai scump produs vandut in 2012 de catre magazinul online al sau este o rochie de seara, achizitionata la 1.389 de lei.

Magazinul cbstore.eu a fost lansat in decembrie 2008 si are in prezent aproximativ 180.000 de vizitatori pe luna, dintre care 86% sunt din Romania, potrivit Alexa.com.

Site-ul este vizitat cu preponderenta de catre barbati cu varsta cuprinsa intre 18 si 24 de ani.

Cele mai populare cautari online care trimit utilizatorii pe cbstore.eu sunt facute dupa cuvintele cheie "catalin botezatu", "maieuri barbati", "cb store" sau "boxeri barbati", potrivit Alexa.com.

#Catalin Botezatu vanzari online, #Catalin Botezatu afaceri online, #Catalin Botezatu afaceri cbstore, #Catalin Botezatu lenjerie barbati, #Catalin Botezatu investitii , #Magazine online