Elefant.ro se extinde cu produse de imbracaminte si incaltaminte

Luni, 02 Septembrie 2013, ora 14:29
2226 citiri
Elefant.ro se extinde cu produse de imbracaminte si incaltaminte

Magazinul online elefant.ro a intrat, luni, pe piata de fashion urmand sa adauge in oferta sa pana la 31 decembrie peste 16.000 mii de produse de imbracaminte, incaltaminte si accesorii de la branduri renumite, cum ar fi Versace, Diesel sau Calvin Klein.

"Tot din 2 septembrie, elefant.ro lanseaza serviciul '365 de zile retur gratuit', in premiera pentru Romania. Cumparatorii de produse fashion de pe elefant.ro pot returna gratuit produsele comandate oricand doresc, in termen de un an, in conditiile specificate pe website", se arata intr-un comunicat al www.elefant.ro.

Portofoliul de produse fashion este disponibil permanent in catalogul online actualizat continuu, accesibil la adresa www.elefant.ro/fashion/.

Noua strategie de extindere a elefant.ro a fost anuntata in prima jumatate a acestui an, iar de atunci magazinul a adaugat in oferta asigurarile auto de tip RCA, un nou model de business - campaniile Happy Days si s-a repozitionat drept mall-ul online pentru familie.

Oferta www.elefant.ro include peste 90.000 de produse - carti, eBooks, jucarii, filme, muzica, eReadere, tablete, asigurari RCA si produse din categoria fashion.

La trei ani de la lansare si cu o cifra de afaceri de 3,6 milioane de euro in 2012, elefant.ro are zeci de mii de vizitatori zilnic.

www.elefant.ro este detinut de Universal Online Promotion SRL Bucuresti, societate controlata de Fribourg Capital SRL (fosta Greenlight Invest SRL) - 56% si Dan Vidrascu-Anatolevici - 38%.

Fribourg Capital SRL are ca asociati pe Fribourg Investments Limited (Cipru) - 98,8201% si Ion Sturza - 1,1799%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#haine elefant ro, #vanzari elefant ro, #magazin online elefant ro, #fashion elefant ro , #Magazine online