Okazii.ro introduce plata cu cardul in sute de magazine online

Joi, 29 Aprilie 2010, ora 11:19
3408 citiri
Okazii.ro introduce plata cu cardul in sute de magazine online

Produsele din magazinele Okazii.ro vor putea fi platite online, in urma parteneriatului cu mobilpay.ro, potrivit unui comunicat de presa. Se estimeaza ca, pana la sfarsitul anului, pe Okazii.ro vor fi disponibile peste 1.500.000 de produse, din care vor putea fi platite cu cardul peste 300.000. 

Okazii.ro, cea mai mare platforma de comert online din Romania, cu peste 1000 de magazine inregistrate, 840.000 de produse disponibile si 2,3 milioane de vizitatori unici lunar ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a plati cu cardul pentru cea mai mare varietate de produse din online-ul romanesc.

Okazii.ro si Netopia Sistem, operatorul mobilpay.ro, estimeaza ca cele mai tranzactionate produse prin intermediul platii cu cardul vor fi telefoanele mobile si laptopurile.

In acest moment, conform oficialilor Okazii.ro, in cadrul celui mai accesat magazin virtual din Romania, vizitatorii sunt interesati cu precadere de computere, telefoane mobile, accesoriile auto-moto, electronice, imbracaminte si incaltaminte. De asemenea, printre cele mai cautate produse se afla si obiectele de colectie.

"Implementarea proiectului pentru Okazii.ro a fost o adevarata provocare pentru mobilpay. Consider ca parteneriatul cu cel mai mare magazin online din Romania reprezinta un mare pas inainte pentru comertul electronic local si o noua abordare pentru platile cu cardul din .ro", a declarat Antonio Eram, Founder&CEO al Netopia Sistem.

Prin parteneriatul incheiat cu mobilpay, magazinele din Okazii.ro vor putea beneficia de unelte de plata cu cardul gata implementate, cat si de un comision unic, indiferent de volumul de tranzactionare, de 2,6% din valoarea produsului sau serviciului, in cazul decontarii la 15 zile de la finalizarea platii.

"Okazii.ro este primul site din Romania care ofera plata cu cardul in sute de magazine. Vom pune la dispozitia cumparatorilor cea mai mare diversitate de produse care vor putea fi platite cu cardul. Noua modalitate de plata va creste credibilitatea magazinelor din Okazii.ro, fapt ce se va reflecta si in volumul de tranzactii. Okazii.ro a ales mobilpay.ro pentru ca s-a dovedit cea mai eficienta solutie locala pentru platile online", a declarat Virgil Ginjau, Project Manager Okazii.ro.

Acesta a subliniat ca noul sistem implementat va aduce un plus de imagine magazinelor, pe langa costurile mai mici de gestionare a tranzactiilor.

Ginjau estimeaza ca numarul comenzilor si al magazinelor de pe Okazii.ro va creste o data cu implementarea platii cu cardul.

Okazii.ro, website detinut de NetBridge Services, este numarul unu la categoria comert electronic datorita numarului mare de produse disponibile la vanzare si a vizitatorilor unici lunari.

Lansat in 2006, serviciul de plati prin telefon mobilpay.ro, operat de Netopia Sistem, a inregistrat o dublare anuala a numarului de tranzactii procesate.

La finele anului trecut, mobilpay.ro a fost extins si in zona platilor online prin card bancar, oficialii companiei estimand atingerea unei cote de piata de 30% pe acest segment, pana la finele anului.

Netopia Sistem este un furnizor de servicii mobile, mesagerie, marketing si comunicare.

Portofoliul de servicii publice al companiei cuprinde: web2sms.ro (cel mai folosit serviciu de mesagerie SMS pentru campanii directe pe telefonul mobil), Mobo.ro (portalul dedicat aplicatiilor pe telefonul mobil, care cuprinde peste1.200 de titluri disponibile, pentru orice model de telefon), meb2sms.ro si MyGOD.ro (platforma games on demand pentru PC). 

#card, #magazine, #mobilplay, #netopia, #okazii, #online, #plata, #sistem , #Magazine online