Skiff lanseaza cel mai subtire eBook Reader din lume

Marti, 05 Ianuarie 2010, ora 23:23
1730 citiri
Skiff lanseaza cel mai subtire eBook Reader din lume

Chiar daca este mai mare decat orice dispozitiv Kindle sau B&N, reader-ul produs de Skiff este cel mai subtire dispozitiv de genul acesta din lume si poate substitui cu usurinta orice ziar clasic.

Dispozitivul produs de Skiff in colaborare cu LLC si Sprint va fi lansat saptamana aceasta la Expozitia Internationala a Electronicelor de Consum 2010 din Las Vegas, Statele Unite, potrivit Gizmodo.com.

Noul eBook Reader este dotat cu un touchscreen de 11,5 inci care permite o rezolutie de 1600 x 1200 pixeli si poate fi utilizat cu degetele sau cu un stilou.

Cu o grosime de doar 6,8 milimetri, dar si avand la baza o structura destul de flexibila, eBook readerul nu risca sa se rupa.

Ecranul usureaza manevrabilitatea utilizatorului, care poate naviga printre ziare, reviste, carti sau alte documente, ce pot fi achizitionate de la magazinul online Skiff, dar si printre fisierele personale.

Reader-ul dispune de o memorie interna de 4GB, care poate fi extinsa cu ajutorul cardurilor de memorie SDHC. In ce priveste comunicarea, acesta dispune de port USB, dar si de conexiuni Wi-Fi si 3G.

#skiff, #ebook, #reader, #carti, #digital , #Magazine online