Operatorii de plati au tot mai mult succes in Romania. Afacerile PayPoint au crescut cu 35%

Vineri, 24 Mai 2013, ora 18:22
1629 citiri
Operatorii de plati au tot mai mult succes in Romania. Afacerile PayPoint au crescut cu 35%

Operatorul de plati in numerar si online Paypoint a raportat o crestere a numarului de tranzactii plati facturi de 35% pentru anul financiar 2012 - 2013, pana la un volum de peste 25 de milioane de astfel de tranzactii.

Rezultatele pozitive raportate sunt sustinute de extinderea portofoliului de servicii puse la dispozitie consumatorilor, de cresterea numarului de furnizori parteneri si, totodata, de optimizarea retelei magazinelor ce poarta insemnele PayPoint, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Astfel, firma a semnat contracte cu opt noi furnizori in a doua jumatate a anului, intrand pe segmente noi de afacere si consolidandu-si totodata pozitia pe cele existente. De asemenea, la finalul anului fiscal 2012-2013, existau la nivel national peste 7.300 puncte de plata PayPoint, in crestere cu 9% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Rezultatele companiei au fost favorabile si la nivel de grup. PayPoint plc a raportat un volum record de 739 milioane tranzactii, in crestere cu 12% fata de volumul raportat in anul precedent.

Valoarea totala a tranzactiilor a depasit nivelul de 14 miliarde lire sterline, in crestere cu peste 16%. La nivelul intregului grup, au fost anuntate venituri nete de 105,7 milioane lire sterline, in crestere cu 16,8 % fata de anul anterior si un profit inainte de impozitare de 41,3 milioane lire sterline, in crestere cu 10,9%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rezultate financiare PayPoint, #tranzactii PayPoint, #plati facturi PayPoint, #retea parteneri PayPoint , #Plati online