Parteneriatul PayPal-FiftyOne aduce giganti americani in Romania

Marti, 20 Noiembrie 2012, ora 17:35
1633 citiri
Parteneriatul PayPal-FiftyOne aduce giganti americani in Romania

Bloomingdale's, Macy's, Neiman Marcus, Aeropstale, Overstock, Saks Fifth Avenue, The Children's Place sau Under Armour sunt doar cateva branduri disponibile romanilor prin intermediul cumparaturilor on-line, dupa ce PayPal a incheiat un parteneriat cu FiftyOne, leader international in solutii de e-commerce.

Prin acest parteneriat se va oferi suport pentru platile internationale mobile si online realizate prin intermediul PayPal catre retailerii americani prezenti pe platforma FiftyOne, se anunta intr-un comunicat de presa al companiei.

"Principala noastra prioritate este sa ajutam la dezvoltarea comertului international, iar piata americana este una dintre cele mai populare destinatii pentru cumparatorii din Europa Centrala si de Est. Indiferent daca este vorba de achizitia de haine, incaltaminte sau accesorii pentru locuinta realizate de la principalii retaileri online din Statele Unite, PayPal si FiftyOne le ofera consumatorilor posibilitatea sa cumpere rapid si in conditii de siguranta", spune Damien Perillat, Regional Manager PayPal Central & Eastern Europe.

Paypal este o modalitate de plata online care permite utilizatorilor sa trimita bani fara a-si dezvalui informatiile financiare, cu posibilitatea de a plati folosind balanta contului de PayPal, contul bancar, cardul de credit sau finantari. Compania este detinuta de eBay si este prezenta pe 190 de piete, avand peste 117 milioane de conturi active.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#plati online SUA, #plata PayPal SUA, #plati online America, #plata online retaileri americani , #Plati online