Valentine's Day online: Cele mai ciudate site-uri de dating

Marti, 14 Februarie 2012, ora 18:31
1637 citiri
Valentine's Day online: Cele mai ciudate site-uri de dating

Site-urile de dating sunt raspunzatoare pentru una din trei relatii, potrivit studiilor recente. Business24 va prezinta, de Valentine's Day, cateva dintre cele mai interesante, intrigante si ciudate site-uri care iti ofera sansa sa iti intalnesti jumatatea online.

Cupidtino.com

Apple este sursa de inspiratie pentru un site de dating mai putin obisnuit, numit Cupidtino.com

Combinatia intre Cupidon si Cupertino (sediul Apple) este locul in care iubitorii de Mac-uri se intalnesc cu alti iubitori de Mac-uri si evita, astfel, traumele intalnirii dintre tehnologii. Cupidtino este populat de fani Apple si Mac care platesc taxe simbolice de participare pentru a trai experienta unui site de dating foarte asemanator cu site-ul Apple.

Site-ul poate fi accesat doar de pe dispozitivele Mac, acesta fiind modalitatea Cupidtino de a-ti respinge PC-ul cu care incerci sa te loghezi. Intr-un slideshow introductiv site-ul se caracterizeaza fara modestie: "Un design extraordinar. Atractiv, minimalist si cool. Fara Flash Player", desigur.

Darwindating.com

Darwin Dating se specializeaza in "intalniri online doar pentru oameni frumosi", iar aici nu sunt acceptati oamenii fara caracteristici fizice iesite din comun.

Site-ul merge pe principiul "selectiei naturale" si se asigura ca doar persoanele atractive, cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani se pot alatura. Odata alesi, insa, ei sunt liberi sa se intalneasca cu "semenii lor".

Sugardaddie.com

SugarDaddie este locul in care oamenii "rafinati, atractivi si influenti" se intalenesc. Mai exact site-ul de dating SugarDaddie se adreseaza in principal domnisoarelor care nu vad sensul efortului depus la job, atata timp cat exista oricand la dispozitia lor un domn suficient de bogat incat sa cumpere compania angajatoare.

Candobetter.com

E foarte greu in ziua de azi sa faci o relatie sa mearga. Iar daca ai "ghinionul" sa ai un partener aratos, CanDoBetter este cel mai mare dusman al tau.

Ideea de baza este "sa lasi lumea sa decida", iar utilizatorii site-ului n-o sa te menajeze daca observa usoare nepotriviri. Site-ul este o premiera in acest sens si permite oricui sa se inscrie gratuit si sa isi dea cu parerea despre aspectul fizic al tau si al partenerului tau.

Datemypet.com

Pe site-ul Date My Pet iubitorii de animale se pot cupla cu alti iubitori de animale. Ideea de baza a site-ului este "Vrei sa te intalnesti cu mine, trebuie sa accepti si animalul meu de companie". Aici poti alege sa iti cauti jumatatea, sa gasesti perechea necuvantatoare a animalului tau de companie, sau ambele variante.

#site online, #Valentine s Day online, #site socializare , #Retele internet