Kaspersky Anti-Virus 2013, premiat la testele AV-Comparatives

Sambata, 01 Decembrie 2012, ora 17:22
1351 citiri
Kaspersky Anti-Virus 2013, premiat la testele AV-Comparatives

Programul de securitate Kaspersky Anti-Virus 2013 a fost recunoscut drept unul dintre cele mai eficiente existente la ora actuala si a primit calificativul Advanced+ in urma testelor independente sustinute de AV-Comparatives, pe parcursul lunii octombrie 2012, a anuntat, intr-un comunicat de presa, producatorul solutiei antivirus.

In urma testelor AV-Comparatives, de verificare a eficientei de inlaturare a fisierelor malware, Kaspersky Anti-Virus 2013 s-a clasat pe primul loc in clasament, cu cel mai inalt calificativ, respectiv Advanced+.

Conform regulamentului de testare a eficientei de inlaturare a programelor malware, produsele participante au fost instalate pe dispozitive infectate in prealabil, cu 11 mostre de malware alese aleatoriu dintr-o varietate de esantioane selectate, plus trei mostre, care au figurat in procesele de testare din 2011.

Potrivit sursei citate, dupa instalarea produselor, sistemul a fost scanat complet si a fost demarat procesul de inlaturare a fisierelor daunatoare, pe baza instructiunilor oferite de catre programul antivirus. Dupa scanarea sistemului, computerele au fost repornite, iar expertii au facut o analiza detaliata a fiecarui PC, pentru a observa rata de inlaturare a fisierelor malware.

Astfel, Kaspersky Anti-Virus 2013 s-a situat in fruntea clasamentului, cu 94 de puncte din 100 posibile, produsul inlaturand cu succes toate cele 14 mostre de malware utilizate de catre experti.

Kaspersky Lab este cel mai mare producator privat de solutii de securitate endpoint din lume, fiind inclus in topul primilor patru producatori de solutii pentru protectie endpoint la nivel mondial.

#Kaspersky Antivirus 2013, #clasament programe antivirus, #testare programe antivirus, #eficienta programe antivirus , #Securitate IT