Cat de sigur este cloud computing-ul?

Sambata, 07 Iulie 2012, ora 12:43
1982 citiri
Cat de sigur este cloud computing-ul?

Serviciile cloud se inmultesc zi de zi, insa de multe ori sunt expuse unor riscuri ce nu le recomanda ca solutie unica de pastrare a fisierelor importante. Afla mai multe despre vulnerabilitatile serviciilor cloud, de la problemele de securitate informatica pana la festele pe care ni le poate juca natura, potrivit WashingtonPost.

Gigantii internetului ofera servicii cloud, fie pentru utilizatorii individuali, fie pentru companii. Pot insa asigura Google, Amazon si ceilalti provideri de storage cloud siguranta absoluta a datelor stocate? Iata cateva probleme la care solutiile cloud sunt in continuare vulnerabile.

Conexiunea la Internet

Indiferent de siguranta serviciilor cloud, accesul tau la fisiere depinde de conexiunea la internet. Internetul prin cablu terestru este supus capriciilor naturii si, chiar daca fisierele sunt accesate prin internet mobil, folosirea lor este limitata.

Probleme de securitate

Pe masura ce gruparile de hacktivisti ca Anonymous aduna tot mai multi adepti, poate garanta cu adevarat providerul de servicii cloud siguranta absoluta a datelor tale personale?

Citeste mai multe despre Cat de sigur este cloud computing-ul? pe Hit.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#servicii cloud computing, #securitate servicii cloud computing , #Servicii Web