Cum alegi serviciul de web hosting potrivit pentru afacerea ta?

Vineri, 16 Ianuarie 2015, ora 11:00
1616 citiri
Cum alegi serviciul de web hosting potrivit pentru afacerea ta?

Alegerea serviciului de hosting implica o analiza detaliata a solutiilor existente la nivelul pietei. Pornind de la necesitatile tehnice identificate, companiile de hosting din Romania iti pun la dispozitie solutii variate: gazduire shared, servere virtuale, servicii de colocare servere sau reseller web.

Pentru a lua decizia potrivita, va trebui sa intelegi care este diferenta dintre aceste solutii si sa optezi pentru serviciul care garanteaza functionarea site-ului tau in cele mai bune conditii.

Serviciile de gazduire shared sunt disponibile sub forma unor conturi predefinite de web hosting, fiind potrivite atat pentru cei care abia isi construiesc prezenta online, cat si pentru cei care detin deja o afacere de succes.

Pentru a veni in ajutorul clientilor care cauta web hosting, Gazduire.ro ofera posibilitatea de administrare online a conturilor de gazduire shared, prin intermediul interfetei cPanel, fiind partener autorizat NOC cPanel, liderul mondial in furnizarea de software pentru panourile de control.

Alegerea pachetului de gazduire shared va trebui sa se realizeze in functie de necesitatile site-ului detinut. In cazul in care esti proprietarul unui site de prezentare sau personal, aflat la inceputul activitatii in mediul online, poti opta pentru un pachet de hosting cu un nivel mai redus al resurselor alocate, urmand ca ulterior, pe masura dezvoltarii acestuia, sa realizezi trecerea la un pachet de hosting superior. Daca detii un magazin online, un site comercial, corporativ sau de continut/media va trebui sa alegi un pachet de hosting cu un nivel ridicat al resurselor alocate pentru a asigura functionarea corespunzatoare a site-ului.

Serverele virtuale private (VPS-urile) reprezinta solutia optima pentru afacerile aflate in dezvoltare rapida si cu trafic intens. De exemplu, VPS-urile oferite de Gazduire.ro beneficiaza de resurse dedicate si garantate si functioneaza similar cu serverele dedicate, oferind in plus control, securitate si flexibilitate la costuri reduse.

Gazduire.ro este una dintre putinele companii care utilizeaza o infrastructura Cloud, oferind multiple avantaje pentru clienti: uptime garantat, redundanta, stabilitate si accesibilitate. In functie de specificatiile tehnice solicitate, se pot oferi servere personalizate astfel incat bugetul destinat serviciului de hosting sa fie alocat in mod eficient.

In cazul in care doresti sa initiezi o afacere online, alegerea unui pachet de reseller hosting poate fi cea mai buna optiune. In acest mod ai posibilitatea de a crea multiple conturi de gazduire, in limita spatiului alocat. De asemenea, vei avea acces la un panou de administrare a resurselor pe care le poti imparti in functie de necesitatile tehnice.

Gazduire.ro iti ofera in plus la orice pachet de reseller hosting comandat si un cont gratuit de reseller domenii la eNom, prin intermediul caruia poti achizitiona domenii la preturi reduse, fara a fi nevoit sa platesti taxa de activare.

Daca detii deja un server si esti interesat de servicii de colocare, gasesti solutia potrivita tot la Gazduire.ro, companie ce detine un datacenter profesional in incinta sediului propriu din B-dul Pierre de Coubertin, nr. 3-5, sector 2, Bucuresti.

Alegand un pachet de colocare de la Gazduire.ro vei avea un uptime minim garantat al retelei de 99,9% si vei beneficia de toate facilitatile necesare pentru ca serverul tau sa functioneze la cele mai inalte standarde: conexiuni redundante de internet, mediu securizat, UPS-uri si generatoare proprii de curent electric, conditii ideale de temperatura si umezeala.

Pentru informatii suplimentare sau recomandari privind serviciul de web hosting potrivit, nu ezita sa ii contactezi pe specialistii de la Gazduire.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pachet hosting Gazduire, #pachet colocare gazduire, #servere virtuale private, #servicii gazduire shared , #Servicii Web