Dragoste pe internet.Cu cat a crescut numarul celor care apeleaza la site-uri si aplicatii matrimoniale

Duminica, 27 Octombrie 2013, ora 11:45
2477 citiri
Dragoste pe internet.Cu cat a crescut numarul celor care apeleaza la site-uri si aplicatii matrimoniale

O persoana din zece foloseste site-uri si aplicatii matrimoniale pentru a-si gasi un partener de viata, numarul celor care isi cauta dragostea pe internet crescand in ultimii ani.

Conform sursei citate, numarul celor care cauta un partener de viata pe site-urile de profil si pe retelele de socializare aproape ca s-a dublat. Mai mult, doua treimi din utilizatori accepta intalniri cu persoane pe care le-au cunoscut online si aproape un sfert folosesc asemenea site-uri pentru a gasi dragostea, informeaza dailymail.co.uk.

Pe de alta parte, 30% dintre americani folosesc site-urile matrimoniale pentru a culege informatii despre potentialii parteneri, inainte de a se intalni cu acestia, iar aceasta proportie ajunge la 41% in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 29 de ani, arata un studiu efectuat de Pew Research Centre din Washington.

"(...) Oamenii au cautat mereu sprijin pentru gasirea unui partener, folosind toate mijloacele pe care le aveau la dispozitie", afirma cercetatorii de la Pew Research Center.

In total, 11% dintre americanii de varsta adulta au folosit site-uri sau aplicatii matrimoniale, iar barbatii si femeile s-au plans in aceeasi proportie - 54% - de faptul ca profilul persoanelor cautate online i-a indus in eroare.

De asemenea, peste 40% dintre femei care folosesc site-urile matrimoniale sustin ca au fost victimele unor "abordari nedorite", fata de numai 17% dintre barbatii care au conturi pe astfel de site-uri.

"Cresterea numarului de site-uri ce ajuta la gasirea unui partener este unul dintre cele mai surprinzatoare fenomene din epoca digitala si aceste metode alternative au aparut intr-o perioada de schimbari fundamentale in structura casatoriei si divortului din America", au constatat autorii studiului.

#dating online, #site matrimonial, #aplicatie dating, #dragoste internet , #Servicii Web