Facebook introduce "Timeline" pe mobil

Joi, 15 Decembrie 2011, ora 22:30
3094 citiri
Facebook introduce "Timeline" pe mobil
Aplicatia Facebook Timeline, disponibila pe mobil

Facebook a anuntat ca aplicatia Timeline, un beneficiu in plus pentru utilizatori, este disponibila si in Romania. Aplicatia este o cronica a interactiunii, evenimentelor si fotografiilor puse de fani, exact asa cum doresc.

Cei care isi doresc sa se bucure de noua aplicatie Facebook trebuie sa acceseze pagina Introducing Timeline si sa o active, dand clic butonului "Get It Now". Cei care nu isi doresc noul produs pe pagina pot activa optiunea "Hide from Timeline", precizeaza Techcrunch.

Aplicatia poate fi folosita si pe telefoame mobile cu versiunea de Android 1.8.1 si HTML5. Versiunea de pe mobil permite utilizatorilor sa navigheze prin posturi cronologice, sa deschida fotografii si sa isi verifice rapoartele. Pozele pot fi deschise pe intreaga suprafata a ecranului, iar interfata nu este incarcata inutil.

Aplicatia Facebook Timeline era asteptata inca din luna septembrie, iar de astazi toti utilizatorii isi pot personaliza profilul personal astfel incat sa "le spuna povestea asa cum ei isi doresc", potrivit informatiilor postate pe blogul oficial Facebook.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aplciatie Facebook Timeline, #timeline facebook, #stiri facebook , #Servicii Web