Google Chrome disponibil pe Android. Vezi de unde il poti descarca

Marti, 07 Februarie 2012, ora 20:52
2517 citiri
Google Chrome disponibil pe Android. Vezi de unde il poti descarca

Google Chrome a "aterizat" si pe sistemul de operare Android. Cei care detin un smarphone cu sistem de operare Google isi pot downloada de acum mult-asteptatul Chrome.

Acesta este mult mai rapid si vine cu efecte grozave de tranzitie si un sistem mult mai intuitiv de a face trecerea intre tab-urile deschise, potrivit Techcrunch.

Google Chrome, care a crescut foarte mult in popularitate inca din 2008, a fost catalogat de catre specialistii in domeniu ca cel mai rapid browser. Cu toate ca Android a fost intotdeauna livrat cu un browser propriu, dupa ce vei fi incercat pe smartphone-ul tau noul Chrome, vei renunta la vechiul broser.

Deocamdata, Chrome este disponibil numai pentru Android 4.0, ceea ce inseamna ca majoritatea utilizatorilor inca nu-l vor putea folosi. Telefoanele cu Android 4.0 sunt Galaxy Nexus, Transformer Prime, Xoom si Nexus S.

Daca ai un astfel de smartphone, il poti descarca de aici.

Reprezentantii Google au precizat ca, pentru moment, Chrome trebuie adaptat caracteristicilor care au fost introduse in cea mai recenta versiune a sistemului de operare.

#google chrome android, #sistem operare android google chrome, #download google chrome android, #smartphone google chrome , #Servicii Web