Google da lovitura: YouTube repara orice videoclip

Joi, 22 Martie 2012, ora 18:29
2221 citiri
Google da lovitura: YouTube repara orice videoclip

Cand incercam sa capturam imagini video amuzante, iesite din comun, nemaipomenite, calitatea video este ultimul lucru care ne gandim. Inregistrarea momentului este scopul nostru principal si daca o facem cum trebuie am putea avea urmatorul clip viral care sa faca valuri pe YouTube.

Dar ce te faci cand, de emotie, ti-a tremurat mana? YouTube a anuntat o noua functie care sa-i ajute pe utilizatori sa captureze momentul perfect. Nu este nevoie decat de un singur click, care va rezolva probleme care apar cand, nu din vina noastra, lumina nu era buna, cand mana acoperea partial microfonul sau cand, in general, ceva se intampla si ceva nu iese bine.

YouTube a lansat anul trecut un pachet online pentru editare video care asigura cateva unelte pentru a oferi videoclipurilor o imagine mai buna, incluzand stabilizare si control al saturatiei culorilor. Aceasta noua functie face tot in mod automagic. Iata ce spun reprezentantii YouTube despre ea:

"Daca incarci un videoclip care este prea intunecat, ne vom oferi in mod automat sa-l corectam pentr utine si vom crea o versiune actualizata a videoclipuluitau pe YouTube.

Cand incarci un videoclip are care avea nevoie de imbunatatiri, vei observa o notificare in pagina de Upload. Apasa butonul "fix it" si vei vedea intr-o parte un "preview", pentru a te ajuta sa te decizi daca accepti propunerea de editare video".

Partea amuzanta despre aceasta unealta este ca utilizatorul se poate intotdeauna intoarce la versiunea originala, daca doreste, pentru ca YouTube stocheaza si copiaza ambele versiuni. Din nefericire, unealta nu poate fi folosita via telefonul mobil, dar utilizatorii pot repara un videoclip in momentul in care ajung la un desktop.

Iata un videoclip despre cum functioneaza unealta magica a Google:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#YouTube editare online, #YouTube editare videoclip, #Google YouTube repara videoclip , #Servicii Web