Portalul instantelor de judecata poate fi accesat acum si de pe telefonul mobil

Joi, 11 Aprilie 2013, ora 13:43
3766 citiri
Portalul instantelor de judecata poate fi accesat acum si de pe telefonul mobil
Sursa foto: Exclusivnews.ro

Versiunea imbunatatita a Portalului instantelor de judecata din Romania, ce permite inclusiv accesarea site-ului de pe telefonul mobil, a fost lansata recent de Ministerul Justitiei, a anuntat institutia intr-un document de presa publicat pe pagina proprie de internet.

Conform sursei citate, Portalul lansat recent ofera noi posibilitati de cautare rapida a informatiilor si de regasire a citatiilor facute prin publicitate pentru persoanele cu domiciliul necunoscut. De asemenea, se faciliteaza obtinerea informatiilor cuprinse in site si pentru persoanele cu dizabilitati si se ofera acces programatic la datele din portal pentru persoanele si institutiile interesate.

Mai precis, potrivit institutiei, motorul de cautare implementat permite regasirea oricarei informatii despre instante, sedinte, dosare, parti din dosare, jurisprudenta relevanta, precum si selectarea unor criterii multiple de cautare, ca de exemplu: numarul dosarului, numele partilor din dosar, obiectul dosarului, instanta pe rolul careia se afla dosarul.

Citeste mai multe despre Portalul instantelor de judecata poate fi accesat acum si de pe telefonul mobil pe Avocatnet.ro.

#portal instante judecata, #platforma mobila instante judecata, #informatii online instante judecata , #Servicii Web