Romania, promovata de Google, prin Street View

Luni, 16 Iulie 2012, ora 14:59
2077 citiri
Romania, promovata de Google, prin Street View

Google extinde acoperirea Street View in Romania, cu inca 39 de orase. In plus, hartile virtuale vor oferi imagini cu obiective turistice importante din Romania, precum Sighisoara, Parcul National Retezat, bisericile de lemn din Maramures sau manastirile din Moldova.

Realizarea hartilor se va face cu ajutorul unei biciclete - trike Google Street View - si masini pe care sunt montate aparate de fotografiat, care vor "cartografia" peste 40 mii de kilometri acoperiti, la acoperirea initiala.

Street View pentru Google Maps a fost lansat in decembrie 2010, fiind primul serviciu localizat introdus dupa deschiderea biroului Google din Romania, in noiembrie 2010. Initial, Street View a acoperit opt orase mari din Romania, principalele statiuni de schi din Valea Prahovei si litoralul Marii Negre, oferind utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza si naviga prin imagini panoramice de 360 de grade ale unor orase mari din Romania, printre care Bucuresti, Arad, Oradea, Brasov, Timisoara, Cluj, Sibiu si Constanta. In total, 6.000 de kilometri din Romania au fost acoperiti initial de Street View.

#Google Street View Romania, #trike Google Street View, #acoperire Street View, #obiective turistice Street View , #Servicii Web