Top 7: Aplicatii "must-have" de pe Google Chrome

Joi, 05 Ianuarie 2012, ora 08:23
4471 citiri
Top 7: Aplicatii "must-have" de pe Google Chrome

Browser-ul Google Chrome s-a dovedit a fi unul dintre castigatorii web-ului in acest an, inregistrand o crestere de pana la 84%. Una din cele mai atragatoare caracteristici este instalarea aplicatiilor Chrome, care pot rula in interiorul browser-ului tau.

Multe din aceste aplicatii sunt comenzi rapide catre site-uri simple, insa altele sunt de-a dreptul fascinante, potrivit Business Insider. Iata top 7 al celor mai tari aplicatii pe care le poti descarca de pe Google Chrome:

Springpad

Aceasta aplicatie iti tine evidenta a tot ceea ce trebuie sa tii minte. Sprinpad iti aminteste imaginile, notitele, marcajele si chiar imaginile pe care tu i le indici la un moment dat.

In plus, aplicatia poate fi sincronizata pe toate computerele si dispozitivele mobile. Daca ai nevoie de un memento zilnic, nu ezita sa o descarci, mai ales ca interfata este chiar atragatoare.

Offline Gmail

Milioane de oameni folosesc serviciul de e-mail de la Google. Daca te afli printrecei care au cont de Gmail, nu iti va strica niciodata o astfel de aplicatie.

Chiar daca te afli intr-un loc in care nu ai conexiune la internet, iti vei putea verifica cu usurinta email-ul, fiindca acum Gmail functioneaza si in varianta offline.

Aplicatia pentru Chrome iti descarca casuta de email intr-pun folder local pe computerul personal si iti permite sa trimiti si sa primesti email-uri fara o conexiune la internet. Destul de convenabil, nu?

AdBlock

Daca te-ai saturat de reclamele care nu mai dispar de pe pagina pe care astepti cu nerabdare sa o citesti, atunci descarca aceasta aplicatie.

AdBlock este cea mai populara aplicatie Chrome aparuta vreodata. Iti elimina banner-ele din site-urile pe care le vizitezi, inclusiv de pe site-uri ca Facebook si Youtube.

Cryptocat

Aceasta este o fereastra de chat privat, securizata pentru tine si prietenii tai. Astfel, pentru a discuta cu prietenii ai nevoie de un cod de identificare unic.

Aplicatia functioneaza pe iPhone, dar si pe telefonul tau cu sistem de operare Android.

Aviary

Aceasta aplicatie seamana izbitor cu Photoshop. Deosebirea este ca o primesti gratuit prin browser-ul Chrome.

Singurul dezavantaj este legat de faptul ca in timpul folosirii aplicatiei, browser-ul se poate incarca mai lent, insa Aviary poate fi o alternativa gratuita la Photoshop.

Cele mai multe instrumente de taiere si refacere a unei fotografii le poti gasi chiar si la Aviary.

Sliderocket

Ca si Aviary, Sliderocket dovedeste ca nu ai nevoie de un calculator puternic pentru a rula aplicatii de productivitate. Sliderocket este alternativa la PowerPoint, numai ca aceasta aplicatie este gratuita pe Google Chrome.

Marele avantaj este legat de faptul ca iti permite sa exporti slideshow-urile pentru a le putea vizualiza chiar si pe smartphone.

Weather Underground

Aplicatia este atat utila cat si atragatoare. Daca stii ca saptamana viitoare ai de facut o calatorie in interes de serviciu in SUA, foloseste aplicatia pentru a vedea cum va fi vremea.

Weather Underground Chrome combina cele mai exact previziuni meteorologice cu imagini uimitoare din intreaga lume.

#google chrome, #aplicatii descarcabile google chrome, #download google chrome, #aplicatii download google chrome , #Servicii Web