10 mil. lei pentru 12 statii de monitorizare

Duminica, 01 Mai 2011, ora 11:18
1108 citiri
10 mil. lei pentru 12 statii de monitorizare

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) va organiza, in 1 iunie, o licitatie deschisa pentru contractul de furnizare avand ca obiect livrarea a 12 statii transportabile de monitorizare, a carui valoare estimata se ridica la 10,1 milioane lei, fara TVA, potrivit NewsIn. 

Potrivit unui anunt de pe e-licitatie.ro, contractul are ca obiect livrarea de echipamente si software, inclusiv prestarea de servicii privind proiectarea, instalarea si integrarea echipamentelor si software-urilor, punerea in functiune si efectuarea testelor de acceptanta pentru fiecare din cele 12 statii transportabile de monitorizare, precum si instruirea utilizatorilor.

Finantarea va fi asigurata din surse proprii ale ANCOM, iar durata contractului este de 160  zile incepand de la data atribuirii.

Ofertantilor li se solicita o garantie de participare de 100.000,00 lei, precum si o garantie de buna executie reprezentand 5% din pretul total al contractului de funizare in lei, fara TVA.

ANCOM este institutia care are ca scop promovarea concurentei pe piata de comunicatii, administrarea resurselor limitate, incurajarea investitiilor eficiente in infrastructura si a inovatiei.

#ancom, #licitatii, #statie transportabila de monitorizare , #Stiri Internet