11 lucruri surprinzatoare despre Bill Gates - Ce nu stiai despre cofondatorul Microsoft

Marti, 10 Februarie 2015, ora 09:34
1902 citiri
11 lucruri surprinzatoare despre Bill Gates - Ce nu stiai despre cofondatorul Microsoft

Bill Gates este cunoscut de cei mai multi oameni ca cel mai bogat om din Statele Unite, dar si pentru ca este cofondatorul Microsoft si un filantrop.

Insa exista si alte lucruri interesante despre omul de afaceri, iar publicatia Business Insider a facut o scurta lista a acestora.

- Cand era adolescent si invata la Lakeside Prep School, Gates a scris primul sau program informatic, la un computer General Electric. Era vorba de o versiune a celebrului joc "X si 0".

- Odata ce profesorii sai si-au dat seama de afinitatea sa fata de programare, ei l-au lasat sa realizeze un program pentru programarea elevilor la cursuri. El a marturisit ca a facut in asa fel incat sa mearga la aceleasi ore cu cele mai interesante fete din scoala.

- Ca multi alti antreprenori de succes in IT, Gates a renuntat la facultate. in 1975, el a incetat sa mai mearga la cursurile de la Harvard pentru a se dedica in totalitate companiei Microsoft.

- In 1977, Gates a fost arestat in New Mexico pentru ca ...citeste mai departe despre "11 lucruri surprinzatoare despre Bill Gates - Ce nu stiai despre cofondatorul Microsoft" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bill Gates lucruri suprinzatoare, #Bill Gates lucruri mai putin cunoscute , #Stiri Internet