86% din adolescentii romani comunica prin Facebook - studiu

Luni, 30 Noiembrie 2015, ora 16:06
1056 citiri
86% din adolescentii romani comunica prin Facebook - studiu

Mai mult de jumatate dintre tinerii din Romania, cu varste intre 14 si 17 ani, detin un smartphone, iar 86% dintre ei interactioneaza prin intermediul retelei de socializare Facebook, reiese din rezultatele editiei a doua a Raportului "Consumer Report 2015", publicate de agentia de media Starcom MediaVest.

Conform indicatorilor rezultati din datele analizate, 95% dintre adolescenti au in buzunar un telefon mobil, dar 54% se pot lauda ca detin un smartphone.

Cea mai frecventa activitate saptamanala a celor chestionati este auditia sau vizionarea de muzica prin intermediul terminalelor pe care le au (58%), in timp ce pentru 56% dinte ei realizarea de fotografii reprezinta un hobby. De asemenea, 51% dintre tinerii chestionati socializeaza prin intermediul unei retele dedicate, cu ajutorul telefonului si numai 48% se joaca.

La nivel national, studiul citat arata ca 9 din 10 adolescenti detin un cont pe Facebook, iar 8 din 10 folosesc Youtube ca sursa ...citeste mai departe despre "86% din adolescentii romani comunica prin Facebook - studiu" pe Ziare.com

#adolescenti romani comunica Facebook, #adolescenti romani smartphone, #tineri romani Internet , #Stiri Internet