A castigat procesul cu Microsoft dupa ce laptopul sau si-a facut upgrade fortat la Windows 10

Marti, 28 Iunie 2016, ora 10:36
828 citiri
A castigat procesul cu Microsoft dupa ce laptopul sau si-a facut upgrade fortat la Windows 10
Foto: Microsoft

Laptopul sau calculatorul tau si-a facut upgrade la sistemul de operare Windows 10 fara sa-ti dai seama sau fara sa-ti dai acordul? Nu esti singurul. Ba mai mult, o femeie din SUA a dat Microsoft in judecata din acest motiv si a castigat, iar gigantul IT i-a platit despagubiri in valoare de 10.000 de dolari.

La cateva zile dupa ce Microsoft a lansat Windows 10 pentru publicul larg, laptopul lui Teri Goldstein, pe care il folosea la job, a inceput sa descarce si sa instaleze noul sistem de operare, relateaza Seattle Times.

Femeia sustine ca ea nu si-a dat acordul, iar frustrarea a ajuns la cote maxime in momentul in care operatiunea a si esuat.

Din acel moment, laptopul sau nu a mai functionat cum trebuie, asa ca a apelat la angajatii Microsoft din echipa care ofera asistenta pentru astfel de cazuri, insa acestia nu au reusit sa-i repare dispozitivul.

Asa ca s-a hotarat sa-i dea in judecata. Si a castigat, in prima instanta. Compania a facut demersurile necesare pentru a ...citeste mai departe despre "A castigat procesul cu Microsoft dupa ce laptopul sau si-a facut upgrade fortat la Windows 10" pe Ziare.com

#proces upgrade Windows 10, #upgrade Windows 10 , #Stiri Internet