A dat lovitura in Silicon Valley, apoi a vandut tot si a plecat intr-o calatorie de vis cu familia

Duminica, 03 Iulie 2016, ora 08:53
822 citiri
A dat lovitura in Silicon Valley, apoi a vandut tot si a plecat intr-o calatorie de vis cu familia
Foto: The Bucket List Family

Dupa ce a creat o aplicatie pe care Snapchat a cumparat-o in 2014 pentru suma de 54 de milioane de dolari, Garrett Gee a decis sa porneasca pe un drum mai putin umblat.

Tanarul a vandut majoritatea lucrurilor pe care le detinea si, impreuna cu sotia si cu cei doi copii ai lor, a plecat intr-o lunga calatorie, vizitand pana acum unele dintre cele mai exotice locuri din lume, scrie CNBC.

Gee este cofondatorul Scan, o aplicatie mobila pentru citirea codurilor QR. Ideea pentru aplicatie i-a venit pe cand era student in anul intai la Universitatea Brigham Young, intr-o perioada in care popularitatea smartphone-urilor era in plina crestere, potrivit The Daily Universe.

Deoarece nu avea cunostintele tehnice necesare pentru a-si pune in practica viziunea, a invatat de unul singur web design, iar apoi a fost angajat de mai multe companii pentru a construi site-uri web. Cu experienta acumulata, a inceput sa lucreze la aplicatia sa, impreuna cu doi colegi de facultate. Scan a fost... citeste mai departe despre "A dat lovitura in Silicon Valley, apoi a vandut tot si a plecat intr-o calatorie de vis cu familia" pe Ziare.com

#calatorie jurul lumii, #aplicatie Scan , #Stiri Internet