Accesul la internet, mai important pentru britanici decat spalatul - sondaj

Miercuri, 05 Noiembrie 2014, ora 16:10
1797 citiri
Accesul la internet, mai important pentru britanici decat spalatul - sondaj
Foto: patdollard.com

Accesul la internet este mai important pentru britanici decat spalatul, sustine un sondaj de opinie, preluat de The Independent.

Britanicii sunt atat de atasati de cele mai recente gadget-uri tehnologice, incat accesul la internet este mai important decat petrecerea timpului alaturi de familii sau spalatul, indica cercetarea, potrivit Agerpres.

Intr-un studiu realizat pe 2.003 adulti din Marea Britanie, care au fost rugati sa listeze in ordinea importantei, activitatile esentiale de zi cu zi, un uimitor procent de 48% a declarat ca mai degraba ar renunta sa-i vada pe cei dragi decat sa renunte la internet.

De asemenea, unul din opt participanti a declarat ca s-ar descurca mai mult timp fara mancare decat fara sa verifice ce se mai intampla pe site-urile de socializare.

O conexiune la internet pare mai importanta decat igiena personala, care figureaza pe locul al doilea in topul activitatilor esentiale pentru britanici, la fel cum a avea un smartphone sau o tableta pare mai important decat a detine o masina de spalat.

Totodata, relaxarea in fata televizorului ocupa locul al treilea in preferintele respondentilor, in fata unor activitati cum ar fi cititul unei carti sau a ziarului, releva sondajul comandat de Opinium Research for Direct Line Home Insurance.

#importanta acces internet, #studiu importanta internet , #Stiri Internet