Adevarata amenintare pentru Samsung si Apple

Sambata, 12 Aprilie 2014, ora 11:55
1527 citiri
Adevarata amenintare pentru Samsung si Apple
Foto: tech news

Produsele electronice chinezesti, considerate pana acum alternative ieftine si de slaba calitate, incep sa ajunga din urma produsele de marca. Pe piata mondiala a smartphone-urilor, de pilda, produsele chinezesti se bat de la egal la egal cu concurenti mult mai cunoscuti.

Producatorii de smartphone-uri din China nu mai joaca rolul asa-numitei "fabrici mondiale", locul unde se asambleaza toate produsele marcilor de top. Tot mai multi jucatori asiatici ies pe piata internationala cu produse proprii, iar unii dintre ei cunosc un real succes.

Aceasta tendinta este extrem de vizibila pe piata smartphone-urilor. Doi producatori chinezi de telefoane inteligente, Huawei si Lenovo, sufla in ceafa ocupantelor primelor doua locuri, Samsung si Apple, amenintand suprematia acestora.

Analistii de la compania de cercetare IDC remarca ca, in portofoliul Huawei, creste ponderea smartphone-urilor vandute sub marca proprie. ...citeste mai departe despre "Adevarata amenintare pentru Samsung si Apple" pe Ziare.com

#smartphone vanzari China, #Lenovo Huawei smartphone pret, #Samsung Apple concurenta smartphone China , #Stiri Internet