Adevarul dureros despre Pokemon Go: De ce e imposibil sa prinzi toti monstruletii (Foto&video)

Joi, 28 Iulie 2016, ora 16:02
1115 citiri
Adevarul dureros despre Pokemon Go: De ce e imposibil sa prinzi toti monstruletii (Foto&video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Toti pasionatii de Pokemon stiu celebra fraza "Gotta catch 'em all", care era si motto-ul desenelor animate populare in anii '90. Insa adevarul este ca nu ai cum sa-i prinzi pe toti in jocul pe telefon lansat de curand de Niantic Labs.

Dar asta nu e vina ta, caci creatorii aplicatiei au facut in asa fel incat "misiunea" sa fie extrem de dificila. De fapt, e una imposibila, noteaza Tech Insider.

Cu toate ca sunt 151 de pokemoni disponibili, momentan e posibil sa prinzi doar 142 dintre ei in cadrul jocului Pokemon Go. Iata si motivele:

Unul dintre Pokemoni nu poate fi gasit nicaieri

Ditto, capabil sa se transforme intr-o copie fidela a rivalului, este singurul dintre cei de 152 de Pokemoni care nu a fost prins inca de niciun jucator, cu toate ca aplicatia a fost lansata acum 3 saptamani si are deja peste 30 de milioane de utilizatori.

Unii chiar au "sapat" in codul jocului si au descoperit dovezi care arata ca Ditto este, intr-adevar, disponibil undeva.

Insa nimeni nu ...citeste mai departe despre "Adevarul dureros despre Pokemon Go: De ce e imposibil sa prinzi toti monstruletii (Foto&video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Pokemon go prinzi pe toti, #Pokemon Go joc, #aplicatie Pokemon Go , #Stiri Internet