Allview lanseaza smartphone-ul Viper S la Barcelona

Marti, 25 Februarie 2014, ora 12:41
1531 citiri
Allview lanseaza smartphone-ul Viper S la Barcelona
Foto: Allview

Brasovenii de la Allview lanseaza, marti, smartphone-ul Viper S, in cadrul celui mai important eveniment european dedicat tehnologiei mobile, Mobile World Congress Barcelona 2014.

Dispozitivul are un performant procesor Qualcomm Snapdragon Quad Core de 1,4 GHz, ecran de 5 inchi, doua camere foto Omnivision de 13MP, respectiv 5MP si ruleaza sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean.

Smartphone-ul Viper S este echipat cu NFC (Near Field Communication), o tehnologie wireless conceputa pentru a face schimb rapid de informatii intre diferite dispozitive prin atingerea sau apropierea acestora.

"Suntem bucurosi sa fim prezenti pentru al treilea an consecutiv la cel mai important targ de IT&C din Europa. Cu o saptamana in urma am dus gama de Single SIM la un alt nivel, prin lansarea smartphone-ului X1 Soul Xtreme. Astazi este randul gamei Dual SIM sa primeasca un varf de lance, un smartphone performant, compatibil cu tehnologii de ultima ora si adaptat necesitatilor de zi cu zi ale ...citeste mai departe despre "Allview lanseaza smartphone-ul Viper S la Barcelona - vezi specificatiile si pretul" pe Ziare.com

#Allview lansare Viper S, #Allview Viper S, #telefon nou Allview, #smartphone nou Allview, #telefoane romanesti , #Stiri Internet