Anonymous a lansat operatiunea "octombrie negru" impotriva sistemului bancar american (Video)

Marti, 22 Septembrie 2015, ora 14:10
1010 citiri
Anonymous a lansat operatiunea "octombrie negru" impotriva sistemului bancar american (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Hackerii gruparii Anonymous au lansat operatiunea "octombrie negru", impotriva sistemului bancar american. Operatiunea, spun acestia, va scoate in evidenta cu relativa usurinta felul in care 99% din populatia planetei poate sa-si demonstreze puterea si sa ii depaseasca pe cei 1% cei mai bogati oameni.

Anuntul a fost facut pe website-ul gruparii Anonymous, unde a fost postata si o inregistrare video, in care oamenii sunt invitati sa se alature revolutiei pasnice numite "octombrie negru". Grupul solicita "oamenilor obisnuiti" sa isi demonstreze puterea si independenta fata de bancile bogate, folosind bani gheata in loc de carduri, scrie Sputnik.

"Ramurile americane ale Deutsche Bank din Germania si Banco Santander din Spania au cazut la testele de stres ale americanilor, in vreme ce cea mai mare banca din America, Bank of America, este la nivel de 'avertizare'. Cat de mult pot oamenii ...citeste mai departe despre "Anonymous a lansat operatiunea "octombrie negru" impotriva sistemului bancar american (Video)" pe Ziare.com

#Anonymous campanie banci mari, #Anonymous hackeri banci , #Stiri Internet