Apar televizoarele 3D care nu necesita ochelari speciali!

Miercuri, 05 Ianuarie 2011, ora 14:53
1750 citiri
Apar televizoarele 3D care nu necesita ochelari speciali!

Toshiba va scoate pe piata pana in luna aprilie a anului viitor televizoare 3D de mari dimensiuni care nu necesita ochelari speciali, a declarat un director executiv al companiei nipone la Consumer Electronics Show (CES), in Las Vegas, transmite Reuters, precizeaza Mediafax.

Toshiba a lansat deja, in Japonia, versiuni mai mici ale televizorului 3D fara ochelari, cu diagonale de 12 inci si 20 inci.

Nevoia unor ochelari speciali pentru a putea viziona imagini in trei dimensiuni este considerata principalul obstacol pentru trecerea televizoarelor 3D in randul produselor de larg consum, insa unii producatori de electronice considera ca unghiurile restrictive de vizionare sunt un handicap prea sever pentru tehnologia fara ochelari.

Toshiba va prezenta, la Las Vegas, prototipuri de 56 inci si 65 inci ai televizorului 3D care nu necesita ochelari.

Compania va lansa probabil pe piata doua modele, cu diagonale de "peste 40 inci, respectiv peste 50 inci", potrivit unui purtator de cuvant al Toshiba.

Compania vinde si televizoare 3D conventionale, care trebuie folosite impreuna cu ochelari speciali.

Tendințe în ramele pentru ochelari de vedere
Tendințe în ramele pentru ochelari de vedere
În lumea modei, ochelarii de vedere au depășit demult statutul de necesitate pur funcțională, transformându-se în accesorii de stil care completează și exprimă personalitatea...
#3d, #lansare, #ochelari, #televizoare, #toshiba , #Stiri Internet