Aplicatia de la Orange care reinventeaza SMS-ul pentru milioane de romani

Sambata, 21 Octombrie 2017, ora 20:41
956 citiri
Aplicatia de la Orange care reinventeaza SMS-ul pentru milioane de romani

Orange Romania va fi unul dintre primii operatori din lume, care incorporeaza clientilor sai Chat Messages, o evolutie a serviciului SMS.

Noul serviciu, disponibil tuturor clientilor cu aplicatia Android Messages, combina cele mai bune functii de mesagerie dezvoltate in colaborare cu Google si cele mai bune informatii de retea bazate pe standardul Global RCS (Rich Communications Services).

Utilizatorii aplicatiei Android Messages pot vedea in timp real cand interlocutorii tasteaza si cand au citit mesajul, pot distribui imagini de rezolutie mare si continut video, pot trimite emoji-uri, GIF-uri, stickere, dar si mesaje audio.

In plus, utilizatorii Chat Messages pot distribui locatia in care se afla, au optiunea de a crea grupuri de chat cu familia si prietenii, doar daca si acestia sunt utilizatori ai serviciului Chat Messages.

Clientii au posibilitatea sa trimita si sa primeasca mesaje oriunde exista acoperire pentru servicii mobile sau este disponibila o conexiune Wi-Fi. Accesul la Chat Messages nu percepe taxe in plus, se tarifeaza doar traficul de date consumat, conform planului tarifar detinut.

Afla de AICII ce aplicatie speciala de chat a lansat Orange.... citeste mai departe despre "Aplicatia de la Orange care reinventeaza SMS-ul pentru milioane de romani" pe Ziare.com

#orange chat, #aplicatie Orange Romania , #Stiri Internet