Aplicatia mobila a talibanilor a fost eliminata din magazinul Google Play

Luni, 04 Aprilie 2016, ora 21:53
1432 citiri
Aplicatia mobila a talibanilor a fost eliminata din magazinul Google Play
Foto: Google

Aplicatia mobila pentru sistemul de operare Android denumita "Alemarah", dezvoltata de talibani, a fost scoasa din magazinul Google Play de catre gigantul Google.

Aplicatia, care era disponibila in limba pastuna, difuza declaratii oficiale, videoclipuri si alt tip de mesaje ale talibanilor, care cereau intensificarea razboiului in Afganistan, dupa ce talibanii au fost indepartati de la putere in 2001, relateaza theverge.com, citand BBC News editia online.

Intr-un interviu pentru Bloomberg, purtatorul de cuvant al talibanilor, Zabihullah Mujahed, a descris aplicatia Alemarah drept "parte a eforturilor noastre tehnologice destinate sa faca mai multa audienta la nivel global". Potrivit SITE Intel Group, organizatie cu sediul in SUA care monitorizeaza prezenta pe retelele de socializare jihadiste, aplicatia a fost scoasa vinerea trecuta din magazinul online Google Play.

Zabihullah Mijahed a declarat pentru Bloomberg ca aplicatia Alemarah nu mai figura sambata in magazinul online ...citeste mai departe despre "Aplicatia mobila a talibanilor a fost eliminata din magazinul Google Play" pe Ziare.com

#aplicatie Google talibani Android, #aplicatie teroristi Google Play, #aplicatie Android Alemarah Google , #Stiri Internet