Aplicatia pentru starea de bine - cum te ajuta app-ul inspirat de greierasul din Pinochio

Miercuri, 26 Octombrie 2016, ora 08:55
1216 citiri
Aplicatia pentru starea de bine - cum te ajuta app-ul inspirat de greierasul din Pinochio
Foto: Facebook/Gimini Moodtracker

O echipa de tineri IT-isti din Cluj a dezvoltat o aplicatie pentru starea de bine, Gimini Moodtracker.

Utilizatorul da swipe pe ecranul telefonului oferind in acest fel date despre cum se simte intr-un anumit moment, iar dispozitivul retine informatiile si creeaza un jurnal al starii de spirit.

Ideea despre aplicatie le-a venit tinerilor din Cluj in cadrul Gimini Workshops, cursuri gratuite care au drept scop "sprijinirea oamenilor in a duce o viata plina de pace si bucurie, in cadrul unui parcurs ce ii ajuta sa isi atinga obiective personale si profesionale si sa se apropie mai mult de ei insisi", a declarat pentru Ziare.com managerul de proiect Mihai Babici, Business Transformation Coordinator.

Aplicatia este ca o oglinda a ceea ce ai trait tu intr-o zi. Si analizand starile de spirit din diverse momente - dupa ce ai vorbit la telefon sau dupa ce ai fost in vreun loc - telefonul retine ce iti provoaca bucurie sau dimpotriva.

"Practic, scopul app-ului este sa ma ajute sa ...citeste mai departe despre "Aplicatia pentru starea de bine - cum te ajuta app-ul inspirat de greierasul din Pinochio" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aplicatie Gimini Moodtracker, #aplicatie sentimente , #Stiri Internet