Aplicatia unor elevi din Bucuresti ar putea revolutiona modul de predare in scoli - Interviu

Miercuri, 05 August 2015, ora 07:15
1139 citiri
Aplicatia unor elevi din Bucuresti ar putea revolutiona modul de predare in scoli - Interviu
Foto: Google Play/SmartRead

O echipa de elevi de la Colegiul National I.L. Caragiale din Bucuresti a realizat o aplicatie ce ar putea revolutiona modul in care se preda in scolile din Romania. Ea vine atat in ajutorul profesorilor, ca tehnica de predare, cat si elevilor, pe care ii ajuta sa invete mai usor.

Mai mult, Vlad Dinu, Alin Ali Hassan, Dumitru Calin si Elena Laura Codin, coordonati de profesoara Mihaela Gavanescu, au castigat cu acest proiect un premiu la nivel european.

Ei s-au intors acasa de la Berlin cu premiul "Alumni Leadership Award", obtinut in cadrul concursului "Compania anului 2015", unde au intrat in cursa alaturi de alte 36 de grupuri de elevi din tarile de pe Batranul Continent.

Ziare.com a stat de vorba cu Vlad Dinu, reprezentantul proiectului numit SmartRead, o aplicatie ce ii ajuta pe elevi sa se evalueze si sa retina mai multe informatii din continutul unui manual sau al unei carti, prin intermediul unor teste.

Ea poate fi folosita pentru orice disciplina si le este utila si ...citeste mai departe despre "Aplicatia unor elevi din Bucuresti ar putea revolutiona modul de predare in scoli - Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aplicatie invatat romania, #aplicatie predat romania, #aplicatie telefon educatie romania, #aplicatie educatie, #elevi romani aplicatie educatie , #Stiri Internet