Aplicatie interactiva in 5 limbi pentru turistii care viziteaza Clujul

Vineri, 24 Februarie 2017, ora 16:22
1061 citiri
Aplicatie interactiva in 5 limbi pentru turistii care viziteaza Clujul
Foto: Arhiva Ziare.com

Consiliul Judetean (CJ) Cluj, prin intermediul Centrului National de Informare si Promovare Turistica Cluj, a realizat o aplicatie in cinci limbi, Cluj Tourism App, prin intermediul careia cei interesati pot beneficia de un mod interactiv de informare turistica.

"Aplicatia nou lansata prezinta atractii, obiective si trasee turistice din judetul Cluj si ofera informatii despre unitati de cazare, facilitati gastronomice, posibilitati de agrement, transport si alte servicii utile potentialilor turisti si utilizatorilor care doresc sa isi planifice vizita in judet sau sa aiba la indemana o alternativa digitala cu un continut structurat", se arata intr-o informare transmisa vineri de CJ Cluj.

Aplicatia este disponibila in cinci limbi (romana, engleza, franceza, maghiara si germana) si poate fi descarcata gratuit, atat in format online, cat si offline, "iar utilizatorii se pot bucura in mod interactiv si prietenos de oferta turistica a judetului Cluj, pot naviga si vizualiza rute sau salva locatii si obiective preferate pentru crearea de itinerarii personalizate".

Aplicatia este compatibila cu noile telefoane de tip smartphone si cu device-urile tip tableta care functioneaza cu sistemele de operare iOS, Android si Windows Phone.

"Lansarea acestei noi aplicatii vine in completarea fireasca a ofertei de servicii si de facilitati puse la dispozitia turistilor de structura noastra de specialitate.

Am convingerea ca, alaturi de site-ul de promovare turistica clujtourism.ro si de utilizarea in acest scop a canalelor social media, aceasta noua facilitate va consolida prezenta in mediul online a judetului, cu consecinte favorabile in ceea ce priveste cresterea numarului celor care aleg sa ne viziteze", a spus presedintele CJ Cluj, Alin Tise.

#aplicatie turisti Cluj, #aplicatie atractii Cluj , #Stiri Internet