Aplicatie WhatsApp pentru desktop: Cum o instalezi

Miercuri, 11 Mai 2016, ora 14:54
1092 citiri
Aplicatie WhatsApp pentru desktop: Cum o instalezi
Foto: WhatsApp

WhatsApp a lansat, miercuri, versiunea pentru desktop a aplicatiei sale de mesagerie.

"Astazi introducem o aplicatie pentru desktop care va ofera o noua posibilitate de a ramane in contact, oriunde v-ati afla si in orice moment - fie ca veti utiliza telefonul, computerul personal sau pe cel de la munca.

Precum WhatsApp Web (versiunea pentru browser), aplicatia noastra pentru desktop este doar o extensie a aplicatiei care ruleaza pe telefonul dumneavoastra: aplicatia reflecta toate conversatiile si mesajele pe care le primiti pe mobil", se arata in postarea publicata pe blogul oficial al companiei.

Pentru a descarca noua aplicatie pentru desktop trebuie sa ai cel putin Windows 8 sau Mac OS 10.9. Totul va fi sincronizat cu contul de WhatsApp care ruleaza pe telefonul mobil.

WhatsApp ne pregateste o surpriza: Ce vor putea face utilizatorii sai in curand

Cum o instalati

Acceseaza sectiunea de download;Selecteaza tipul sistemului de operare (Windows sau Mac OS) ;Aplicatia ...citeste mai departe despre "Aplicatie WhatsApp pentru desktop: Cum o instalezi" pe Ziare.com

#WhatsApp aplicatie desktop, #WhatsApp aplicatie calculator, #WhatsApp aplicatie laptop, #aplicatie WhatsApp , #Stiri Internet