Apple a achizitionat o companie specializata in monitorizarea somnului

Miercuri, 10 Mai 2017, ora 10:42
1443 citiri
Apple a achizitionat o companie specializata in monitorizarea somnului
Foto:Twitter/Apple

Cea mai noua achizitie realizata de Apple se numeste Bebbit si este un startup care vinde produse pentru monitorizarea somnului.

Apple a cumparat Bebbit, o companie finlandeza care, inca din 2015, vinde produse pentru monitorizarea somnului chiar prin intermediul magazinelor Apple. Acest lucru le-a oferit celor de la Apple posibilitatea sa vada indeaproape evolutia si aprecierea din partea utilizatorilor pentru produsele Bebbit.

Bebbit a fost infiintata in 2007 si a primit de-a lungul timpului finantari de aproximativ 3,5 milioane de dolari.

Cel mai recent produs al companiei, Bebbit 3, este o banda dotata cu mai multi senzori, care inconjoara patul si monitorizeaza diverse caracteristici ale somnului precum: timpul, eficienta, pulsul, respiratia, temperatura, umiditatea, miscarea si, nu in ultimul rand, sforaitul.

Bebbit 3 este inca disponibil in magazinele Apple si costa 150 de dolari.

Niciuna dintre companii nu a facut publice detaliile tranzactiei. Cei de la Bebbit au anuntat doar ca datele colectate se vor supune politicilor Apple de acum inainte.

Cat priveste motivele pentru care Apple a cumparat Bebbit, cel mai probabil compania americana este interesata de tehnologia folosita de finlandezi pentru monitorizarea somnului, fiind posibil sa o integreze in propriile produse.

Atentie, campanie de phishing ce vizeaza utilizatorii de servicii Apple. Nu va lasati pacaliti!Apple va dota iPhone 8 cu o tehnologie mult-asteptata? Da, dar va costa foarte scump ...citeste mai departe despre "Apple a achizitionat o companie specializata in monitorizarea somnului" pe Ziare.com

#Apple achizitie compania Bebbit, #compania Bebbit monitorizare somn , #Stiri Internet