Apple a dezvaluit din greseala detalii despre viitorul model iPhone

Luni, 31 Iulie 2017, ora 15:45
949 citiri
Apple a dezvaluit din greseala detalii despre viitorul model iPhone
Foto: Ziare.com

Noul iPhone va fi dotat cu o functie revolutionara - recunoastere faciala. Apple a dezvaluit accidental si felul in care va arata ecranul noului iPhone, a 8-a generatie.

Adevarul esta insa ca fanii acestui smartphone nu pot fi siguri nici macar de viitorul nume, care poate fi iPhone Pro, iPhone 8 sau chiar iPhone X.

Multi se asteapta insa ca noul model sa nu fie cu mult diferit de iPhone 7 si 7 Plus, scrie The Verge.

Insa, din cauza unei aparente erori, cei care asteapta noul smartphone pot avea o idee despre noile dotari. Astfel, programatorul Steve Troughton-Smith sustine ca cel putin unul dintre noile modele va avea functia de recunoastere faciala.

In plus, un model de top ar putea avea un ecran fara margini, care se "infasoara" in jurul difuzorului si camerelor.

Programatorul Steve Troughton-Smith ar fi descoperit ca Apple a publicat din greseala, sambata, detaliile prin intermediul unei actualizari a codului pentru HomePod - difuzoare inteligente.

De asemenea, au fost informatii ca noul iPhone va fi dotat cu o camera infrarosu, care ar putea fi folosita pentru a identifica fata utilizatorului. In acest sens, Bloomberg a anuntat in urma cu patru saptamani ca Apple ar putea folosi o camera cu infrarosu pentru scanare 3D a fetelor, insa nu se stie deocamdata daca toate modelele vor fi dotate cu aceasta functie. ...citeste mai departe despre "Apple a dezvaluit din greseala detalii despre viitorul model iPhone" pe Ziare.com

#noi functii iPhone 8, #Apple noi functii iPhone 8 , #Stiri Internet