Apple lucreaza la propria antena 5G pentru iPhone-urile din 2020

Luni, 17 Februarie 2020, ora 09:21
1301 citiri
Apple lucreaza la propria antena 5G pentru iPhone-urile din 2020
Foto: Arhiva Pixabay

Nemultumita cu ceea ce i-a oferit oferit Qualcomm pana acum, Apple a inceput sa lucreze la o antena proprie de 5G, pe care sa o foloseasca chiar pe iPhone-urile de anul acesta.

Noul parteneriat dintre Apple si Qualcomm, nascut fortat din procesele pe care si le-au intentat cei doi giganti, ar putea avea zilele numarate, dupa ce Apple s-a aratat nemultumita de solutia 5G pe care Qualcomm i-a propus-o.

Apple a ignorat 5G anul trecut, considerand ca este prea devreme pentru aceasta tehnologie, insa nu poate face acelasi lucru si in 2020. Toate indiciile de pana acum arata ca Apple vrea sa lanseze anul acesta primele sale iPhone-uri cu 5G.

Problema este, conform unor surse anonime din cadrul companiei, ca Apple nu este multumita cu antena 5G propusa de Qualcomm, care nu s-ar incadra in liniile de design trasate pentru iPhone-urile de anul acesta.

In discutie este modemul QTM 525, de tip millimeter wave (cea mai performanta versiune de 5G), care ar forta Apple sa adauge mai multi centimetri la grosimea noilor iPhone-uri.

Alternativ, pentru a incerca sa evite acest lucru, Apple ar fi inceput deja sa lucreze la o antena 5G proprie. Apple ar avea resursele necesare, dupa ce a cumparat anul trecut divizia de 5G a Intel.

Vezi si Amenda de 25 de milioane de euro pentru Apple, dupa ce a sabotat performanta iPhone-urilor vechi ...citeste mai departe despre "Apple lucreaza la propria antena 5G pentru iPhone-urile din 2020" pe Ziare.com

#antena 5g iphone apple , #Stiri Internet