Apple Watch: Intrebarea cruciala la care trebuie sa raspunda gigantul IT pentru a scoate utilizatorii din ceata

Luni, 09 Martie 2015, ora 12:30
1311 citiri
Apple Watch: Intrebarea cruciala la care trebuie sa raspunda gigantul IT pentru a scoate utilizatorii din ceata
Foto: Apple

Apple va prezenta, luni seara, detaliile despre primul sau ceas inteligent, insa compania americana trebuie sa raspunda la o intrebare importanta despre noul produs.

"De ce ar trebui utilizatorii sa cumpere Apple Watch?" - e o chestiune esentiala pe care Tim Cook, directorul executiv al gigantului IT, trebuie sa o lamureasca in cadrul conferintei, potrivit Business Insider.

Noutati despre Apple Watch: Intalnire invaluita in mister cu sefii Facebook, BMW si United Air Lines

Ceasul inteligent a fost prezentat pe 9 septembrie 2014, impreuna cu telefoanele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar de atunci au inceput sa apara si speculatiile legate de rolul sau in aceasta piata.

Unii cred ca Apple ar trebui sa il prezinte ca un simplu accesoriu care are cateva functii utile. Pe de alta parte, exista voci care sustin ca adevarata valoare a acestuia consta in faptul ca va reduce "povara" de a scoate telefonul din buzunar sau din geanta pentru a verifica mesajele sau notificarile ...citeste mai departe despre "Apple Watch: Intrebarea cruciala la care trebuie sa raspunda gigantul IT pentru a scoate utilizatorii din ceata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Apple Watch intrebare, #Apple Watch functii, #Apple Watch lansare , #Stiri Internet