Apple Watch vs Android Wear. Ce ar trebui sa alegi?

Sambata, 13 Septembrie 2014, ora 20:40
964 citiri
Apple Watch vs Android Wear. Ce ar trebui sa alegi?
Foto: CNN

Dupa ce Google a creat Android Wear, un smartwatch care s-a bucurat de un real succes, Apple nu s-a lasat mai prejos si a lansat, pe 9 septembrie, pe langa cea de a sasea generatie de iPhone, in doua versiuni, 6 si 6 Plus, si un produs dintr-o categorie noua de gadgeturi, un ceas inteligent denumit Apple Watch.

Asadar, intre cele doua companii va continua sa existe o concurenta stransa, iar The Verge a realizat o comparatie intre cele doua dispozitive, pentru ca alegerea unui smartwatch sa devina mai putin dificila.

Afisarea orei

In cazul produsului Apple, ecranul dispozitivului ramane stins daca nu este privit de catre utilizator. Se va aprinde in momentul in care incheietura mainii se misca, oferind purtatorului informatia necesara, in acest mod economisind si baterie.

In cazul Android Watch, exista ceasuri unde ecranul ramane in permanenta aprins. Dar, exista si modele prin care se ofera posibilitatea la fel ca la Apple, ca ora sa se arate in momentul in care ...citeste mai departe despre "Apple Watch vs Android Wear. Ce ar trebui sa alegi?" pe Ziare.com

#Apple Watch lansare dispozitiv, #comparatie ceasuri inteligente, #Android Wear comparatie Apple Watch , #Stiri Internet