Ascensiunea fulminanta a Marissei Mayer, care a vandut Yahoo pentru aproape 5 miliarde de dolari

Sambata, 30 Iulie 2016, ora 08:23
876 citiri
Ascensiunea fulminanta a Marissei Mayer, care a vandut Yahoo pentru aproape 5 miliarde de dolari
Foto: Twitter/Marissa Mayer

Compania telecom americana Verizon a anuntat la inceputul acestei saptamani ca va achizitiona Yahoo pentru 4,83 miliarde de dolari. Tranzactia a pus-o din nou in lumina reflectoarelor pe Marissa Mayer, directorul exectuiv al gigantului IT.

Corporatia care a reprezentat pentru milioane de utilizatori prima adresa de email si prima conversatie pe Messenger va fuziona cu AOL, una dintre afacerile pe care le detine Verizon.

Tranzactia marcheaza transferul celor mai importante produse ale Yahoo catre compania telecom, printre care se numara motorul de cautare, continutul si serviciile de reclame.

Cu toate ca nu a existat un anunt oficial referitor la rolul pe care il va avea Marissa Meyer in noul grup, ea a dat asigurari angajatilor ca va ramane alaturi de ei. Sub ce forma, asta ramane de vazut.

In aceste conditii, Business Insider a aruncat o privire catre viata interesanta pe care o are aceasta, marcata de o ascensiune fulminanta.

- Marissa Mayer a crescut in Wausau, ...citeste mai departe despre "Ascensiunea fulminanta a Marissei Mayer, care a vandut Yahoo pentru aproape 5 miliarde de dolari" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#viata sefa Yahoo, #viata Marissa Mayer, #Marissa Mayer Yahoo, #Yahoo vanzare , #Stiri Internet