Au apus zilele de glorie ale companiei Samsung?

Sambata, 08 August 2015, ora 08:05
776 citiri
Au apus zilele de glorie ale companiei Samsung?
Foto: Arhiva Ziare.com

Timp de patru ani, Samsung a inregistrat un succes urias cu linia de smartphone-uri Galaxy, care i-a adus miliarde de dolari, devenind principalul rival al americanilor de la Apple pe segmentul premium. Insa viitorul companiei sud-coreene devine tot mai sumbru.

Producatorul de telefoane a fost nevoit sa ia niste masuri drastice, cum ar fi scaderea preturilor, pentru a rezista in fata competitiei, sustine Reuters.

Pe langa Apple, care detine suprematia in cadrul diviziei de top, Samsung se confrunta cu probleme si pe celelalte terenuri, in contextul in care companiile chineze Huawei si Xiaomi au beneficiat de o crestere spectaculoasa in ultima vreme.

Una din probleme este chiar sistemul de operare Android. El nu e folosit in exclusivitate de Samsung, ci si de majoritatea rivalilor. Exceptia notabila este Apple, care a reusit sa creeze un ecosistem propriu, apreciat de multa lume, ce i-a asigurat ceva ce Samsung nu are: unicitate.

"Odata ce pe piata au aparut telefoane ...citeste mai departe despre "Au apus zilele de glorie ale companiei Samsung?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Samsung pierderi, #probleme Samsung, #Samsung Galaxy S6 , #Stiri Internet