Avertisment de la Vodafone: Nu te lasa pacalit!

Marti, 31 Mai 2016, ora 14:10
2738 citiri
Avertisment de la Vodafone: Nu te lasa pacalit!
Foto: Arhiva Ziare.com

Ai primit SMS in care ti se promit premii sau oferte speciale din partea Vodafone, in schimbul unei reincarcari, bani sau date confidentiale? Sau un mail dubios in care ti se cere sa descarci si sa instalezi ceva? Compania de telefonie isi avertizeaza clientii sa nu dea curs acestor cereri, deoarece e vorba de o frauda.

"Vodafone nu solicita prin SMS, apel sau e-mail: reincarcarea de cartele preplatite, plata unor sume de bani, date confidentiale, in schimbul unor premii sau oferte speciale. Evita sa deschizi fisierele cu extensie executabila (care au la final. exe - n.red.) primite in e-mail. Factura Vodafone va avea intotdeauna format PDF", este avertismentul prin care compania de telefonie isi informeaza clientii in legatura cu fraudele care au loc in aceasta perioada.

Infractorii incearca sa te pacaleasca folosind si numele SMURD

De asemenea, Vodafone are si o serie de sfaturi pentru clientii sai, pe care ii invata cum sa-si dea seama daca au de-a face cu o inselatorie. ...citeste mai departe despre "Avertisment de la Vodafone: Nu te lasa pacalit!" pe Ziare.com

#frauda SMS Vodafone, #frauda Vodafone, #inselatorie Vodafone , #Stiri Internet