AXIGEN invita administratori de sistem sa testeze noua versiune de email 5.0 beta

Luni, 17 Septembrie 2007, ora 12:18
1046 citiri

Gecad Technologies, compania care produce solutiile de mesagerie electronica AXIGEN, lanseaza o noua campanie de testare, cu premii: "Lucreaza inteligent si te joci la greu!" - "Work smart, play hard!".

Dezvoltatorii AXIGEN invita administratori de sistem din intreaga lume sa isi incerce fortele in a contribui la stabilizarea noii versiuni, 5.0 beta a singurului server de email romanesc, AXIGEN.

"In urma campaniei vom realiza un clasament al celor care au participat si, pe baza unor criterii dinainte stabilite vom desemna cei trei castigatori ai unei console de joc Nintendo Wii. Vor exista si premii de consolare pentru cei care au contribuit semnificativ la aceata campanie de testare dar nu s-au calificat printre primii trei", spune Liviu Anghel, CSO la AXIGEN/Gecad Technologies care este, de asemenea, si primul utilizator al noii versiuni.

Criteriile principale dupa care se va realiza clasamentul vor include atat numarul de "bug"-uri raportate cat si relevanta lor in functionarea aplicatiei software.

Campania va dura aproximativ o luna, lansarea comerciala a AXIGEN 5.0 fiind programata pentru luna octombrie 2007. "Pe de o parte, speram ca testarea sa nu scoata la iveala prea multe erori de programare dar pe de alta parte ne dorim si sa punem la dispozitia utilizatorilor un produs testat in conditii variate. Speram ca acesta campanie sa fie una amuzanta pentru toti participantii si, in acelasi timp, sa starneasca ambitii printre admin-ii dornici sa se joace cu o consola Wii", adauga Liviu Anghel.

AXIGEN 5.0 vine cu o serie de noi caracteristici prin care intreaga activitate de administrare si gestionare a traficului de emailuri este imbunatatita. Noua versiune beneficiaza de o interfata noua de administrare dar si de un puternic modul de delegare a functiilor de gestionare a serverului. Cu ajutorul acestuia, administratorii de sistem ce lucreaza in cadrul ISP-urilor sau companiilor cu mai multe filiale vor putea delega o parte dintre activitatea de gestionare a comunicarii prin email.

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.