Banci din Romania, atacate de hackeri israelieni: Au furat informatii confidentiale

Marti, 10 Februarie 2015, ora 18:30
1434 citiri
Banci din Romania, atacate de hackeri israelieni: Au furat informatii confidentiale

Procurorii DIICOT au destructurat, marti, o retea formata din cetateni romani si israelieni, care au spart serverele unor banci din Romania si au furat informatii confidentiale.

DIICOT anunta, intr-un comunicat de presa, ca procurorii "au destructurat activitatea infractionala a unei grupari de criminalitate organizata, cu caracter transnational, formata din cetateni israelieni si romani, specializata in infractiuni informatice si de spalare de bani, utilizand fonduri financiare substantiale", la sesizarea si cu ajutorul SRI.

Anchetatorii au facut perchezitii domiciliare in acest caz marti dimineata, la mai multe adrese din Bucuresti si de pe raza judetului Ilfov.

Un nou virus iti ameninta contul bancar: Care sunt institutiile financiare vizate

Procurorii DIICOT au aratat ca doi suspecti din acest dosar au comis infractiuni informatice asupra unor banci din Romania, in complicitate cu grupari infractionale din Orientul Mijlociu.

"In cauza exista ...citeste mai departe despre "Banci din Romania, atacate de hackeri israelieni: Au furat informatii confidentiale" pe Ziare.com

#banci Romania hackeri, #hackeri banci DIICOT , #Stiri Internet