Batalia greilor. Musk si Zuckerberg se contreaza pe tema Inteligentei artificiale: Intelegerea lui Mark e limitata

Marti, 25 Iulie 2017, ora 19:53
961 citiri
Batalia greilor. Musk si Zuckerberg se contreaza pe tema Inteligentei artificiale: Intelegerea lui Mark e limitata
Foto: Twitter/Elon Musk

Elon Musk, CEO al Tesla, si Mark Zuckerberg, fondator Facebook, poarta zilele acestea o disputa publica pe tema inteligentei artificiale.

In timp ce Musk a avertizat in mai multe randuri legat de pericolele inteligentei artificiale, numind-o o potentiala amenintare la adresa existentei rasei umane, Zuckerberg vede cu totul altfel lucrurile.

Raspunzand afirmatiilor lui Musk, acesta a spus, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o interventie live pe Facebook, ca e optimist cu privire la inteligenta artificiala si ca nu intelege de ce unii lanseaza scenarii "apocaliptice". Mai mult, a caracterizat spusele lui Musk ca fiind "iresponsabile", arata CNN.

Marti dimineata, Musk a replicat, scriind pe Twitter: "Am vorbit cu Mark despre asta (Inteligenta artificiala - n. red.). Intelegerea sa pe acest subiect e limitata".

I've talked to Mark about this. His understanding of the subject is limited.- Elon Musk (@elonmusk) July 25, 2017

Niciunul dintre cei doi nu este strain de inteligenta artificiala. Musk a pus bazele unui start-up, Neuralink, care vrea sa realizeze dispozitive care sa conecteze creierul uman cu computerele, in timp ce Zuckerberg a dezvoltat un sistem de inteligenta artificiala care il ajuta sa-si tina in ordine viata si casa. Dupa 100 de ore de munca a rezultat Jarvis, un sistem de inteligenta artificiala care imprumuta vocea lui Morgan Freeman. ...citeste mai departe despre "Batalia greilor. Musk si Zuckerberg se contreaza pe tema Inteligentei artificiale: Intelegerea lui Mark e limitata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mark Zuckerberg Elon Musk AI, #inteligenta artificiala Mark Zuckerberg, #inteligenta artificiala Elon Musk , #Stiri Internet