Bateria telefoanelor Galaxy Note 7 poate exploda: Suma uriasa pe care o va da Samsung pentru a rezolva problema

Luni, 05 Septembrie 2016, ora 14:31
3180 citiri

Samsung recheama in service toate telefoanele Galaxy Note 7 vandute pana acum, pentru a repara o problema a bateriei, iar acest program va costa compania sud-coreeana un miliard de dolari.

De la lansarea care a avut loc in urma cu 2 saptamani, gadget-ul a ajuns in mainile a peste 2,5 milioane de utilizatori, potrivit datelor compilate de Bloomberg.

Acum Samsung vrea sa le retraga pe toate pentru reparatii, dupa ce au existat cateva cazuri in care bateria a explodat.

Gigantul IT nu vrea ca astfel de incidente sa se mai produca, asa ca va inlocui componenta defecta. Insa va fi acesta o lovitura pentru Samsung, mai ales ca in cateva zile va fi lansat iPhone 7, rivalul sau direct?

"Prejudiciul adus reputatiei va fi mult mai mare decat pierderile financiare pe termen scurt", a sustinut Chang Sea Jin, profesor la ...citeste mai departe despre "Bateria telefoanelor Galaxy Note 7 poate exploda: Suma uriasa pe care o va da Samsung pentru a rezolva problema" pe Ziare.com

#costuri reparare Samsung Galaxy Note 7, #reparare Samsung Galaxy Note 7, #baterie explodeaza Samsung Galaxy Note 7, #probleme baterie Samsung Galaxy Note 7, #Samsung Galaxy Note 7 , #Stiri Internet