Bernie Sanders, ia de-aici Internet rapid: Site-ul creat de romani prin care poti sa verifici viteza de Net (Foto)

Vineri, 04 Martie 2016, ora 13:49
1031 citiri
Bernie Sanders, ia de-aici Internet rapid: Site-ul creat de romani prin care poti sa verifici viteza de Net (Foto)
Foto: BernieSpeedTest.com

Mesajul postat pe Twitter de Bernie Sanders, unul dintre candidatii Partidului Democrat care se afla in cursa pentru alegerile prezidentiale din SUA, referitor la diferenta dintre viteza de Internet din tara noastra si cea din America, a starnit reactii aprinse in randul internautilor romani.

In aceste conditii, cativa conationali - programatori si dezvoltatori de pagini web si aplicatii - au creat un site prin intermediul caruia iti poti verifica viteza de Internet. Acesta se numeste BernieSpeedTest.com.

Mai mult, valoarea obtinuta este comparata cu media Bucurestiului.

Site-ul mai are o particularitate: de fiecare data cand iti testezi viteza Internetului apare o poza cu Bernie Sanders, alaturi de un mesaj amuzant, cum ar fi "Damn, you Wi-Fiiine" sau "You're surfing at the speed of LOL".

"Internetul extrem de rapid din Romania pare ca l-a socat pe domnul Bernie Sanders in aceasta dimineata. Insa ce ar crede Bernie despre viteza Internetului tau? Fa testul nostru", se ...citeste mai departe despre "Bernie Sanders, ia de-aici Internet rapid: Site-ul creat de romani prin care poti sa verifici viteza de Net (Foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#site viteza Internet Bernie, #site viteza Internet Bernie Sanders , #Stiri Internet