Biletele de autocar pot fi achizitionate si de la terminalele ZebraPay

Miercuri, 01 Februarie 2012, ora 11:52
1342 citiri
Biletele de autocar pot fi achizitionate si de la terminalele ZebraPay

ZebraPay a introdus in parteneriat cu Autogari.RO plata in numerar pentru biletele de autocar. Noua metoda de comercializare a biletelor de autocar permite calatorilor achizitionarea biletelor pentru orice traseu din reteaua Autogari.RO fara sa mai piarda timpul la cozile de la casierii.

Printre companiile de transport partenere Autogari.RO se numara Simpa Trans, Sir Trans, GSM Trans, Comanto Trans, Massaro Trans, Teisa, Apetrans, Horas si Marina Travel.

Folosind ecranul touchscreen al terminalului si urmand doar cativa pasi simpli calatorul isi poate achizitiona biletul pentru traseul dorit. Astfel, calatorul trebuie doar sa aleaga cursa dorita si sa introduca datele de calatorie. Dupa efectuarea platii prin introducerea in aparat a sumei solicitate, acesta va primi un tichet cu toate detaliile calatoriei. Cu acest tichet calatorul se va prezenta la imbarcare unde va avea locurile rezervate.

Reteaua ZebraPay numara peste 500 de terminale amplasate in peste 27 de orase importante din tara, in retele precum Billa, Cora, Diverta, Galeria Real, Kaufland, Metro Cash&Carry, benzinariile Rompetrol, dar si in magazine de proximitate, piete, spitale sau universitati.

In prezent, ZebraPay are incheiate contracte cu 15 companii importante oferind posibilitatea consumatorilor de a cumpara direct de la teminalele de plata ZebraPay servicii diverse de la credit pentru cartele de telefonie mobila, cartele pentru convorbiri internationale si PIN-uri pentru plati online, la abonamente de presa, licente software, jocuri, muzica, cupoane de reducere sau viniete pentru Romania si Ungaria.

In 2011 valoarea biletelor vandute prin Autogari.RO a fost de peste 100.000 lei, iar numarul de rezervari a fost de peste 50.000.

#plati electronice, #zebra pay bilete autocar, #plati online zebra pay , #Stiri Internet