Brasovenii de la Allview au lansat smartphone-ul P6 Qmax - Cum se comporta fata de rivalii LG si Samsung

Marti, 16 Iunie 2015, ora 14:26
1130 citiri
Brasovenii de la Allview au lansat smartphone-ul P6 Qmax - Cum se comporta fata de rivalii LG si Samsung
Foto: Allview

Brasovenii de la Allview au lansat, marti, smartphone-ul P6 Qmax, care e "fratele" mai mic si mai ieftin al varfului lor de gama.

"Urmare a proaspatului lansat X2 Xtreme, un device care ofera o experienta uimitoare datorita performantelor sale de top, venim astazi cu un produs cu dimensiuni asemanatoare, care reprezinta cu siguranta o alternativa mai accesibila", a declarat Lucian Peticila, managerul general Allview, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Brasovenii de la Allview au lansat X2 Xtreme: Un smartphone dual-SIM cu amprenta digitala

Memoria RAM are 2 GB, iar telefonul e dotat cu procesor grafic Mali 450. Memoria interna este de 16 GB si poate fi suplimentata prin adaugarea unui card microSD de pȃna la 32 GB. Smartphone-ul este dual-SIM si are un procesor Octa Core cu frecventa de 1,7 GHz.

Telefonul are un ecran de 5,95 de inchi si o rezolutie de 1.920 x 1.080 pixeli. De asemenea, P6 Qmax dispune de doua camere foto-video, camera principala de 13 MP cu flash dual led ...citeste mai departe despre "Brasovenii de la Allview au lansat smartphone-ul P6 Qmax - Cum se comporta fata de rivalii LG si Samsung" pe Ziare.com

#Allview P6 Qmax, #telefon nou Allview, #smartphone nou Allview , #Stiri Internet